JACQUES VAN LEUKEN

Jacques van LeukenMet meer dan 30 jaar ervaring verdient Jacques van Leuken met recht het predicaat gerenommeerd tuin – landschapsontwerper.
Met zijn inspirerende ideeën geeft hij elk tuinontwerp een eigen karakter. Wie een tuin door Jacques van Leuken heeft laten ontwerpen, zal daar niet direct een standaard stijl in herkennen. Zoveel huizen, zoveel stijlen, zoveel tuinen.

“Die creativiteit is voor mij erg belangrijk. We praten hier niet over ‘confectiewerk’. Ik bedenk niet allemaal dezelfde soort tuinen, heb ook geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Natuurlijk herken je een bepaalde signatuur in gebruik van sommige materialen, planten en bomen. En die diversiteit, die komt vanzelf. Je werkt met zoveel verschillende opdrachtgevers. Die zijn op zich natuurlijk allemaal uniek, daar past ook een tuin met een eigen identiteit bij.”

Exclusieve tuin- en landschapsontwerpen
Jacques van Leuken werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Mensen die hun tuin bij hem laten ontwerpen verschillen allen qua wensen en ideeën. Kenmerk is wel dat de meeste mensen willen investeren in de tuinaanleg.
Alles van A tot Z wordt voor hen geregeld. Het resultaat is een volwassen aanblik: een tuin die ogenschijnlijk menig jaartje terug is aangelegd.

Op deze website kunt u onder ‘projecten’  foto´s bekijken van diverse door Jacques van Leuken ontworpen tuinen, buitenplaatsen en landgoederen.
Met vragen over de mogelijkheden op het gebied van tuin- en landschapsontwerpen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.