Nieuws

  • Mi-uitgelicht1

    Tuin voor paardenliefhebbers

    Stal, rijbak, longeerpiste, weilanden, oprijlaan, boomgaard, privé tuin, dit alles geïntegreerd tot een harmonieus geheel.

  • Ve-uitgelicht

    Vijvertuin

    In dit ontwerp wordt de ruimtelijke werking van de grote vijver gebruikt om de tuin groter te laten lijken en meer dynamiek te geven. Het wateroppervlakte vormt immers de spiegel van de lucht.

  • Po-uitgelicht

    Parktuin bij herenhuis

    Het woonhuis stamt uit het einde van de 19e eeuw. De monumentale bomen en het water eromheen zijn bepalend geweest voor het ontwerp. Rondom het woonhuis is de tuin gerenoveerd op basis van oude prenten tot een volwassen tuin. De oude boomgaard is gehandhaafd en opgenomen in de parkachtige tuin in Engelse landschapsstijl.

  • Br-uitgelicht

    Hoofdkantoor Brand Loyalty te Den Bosch

    Er is een natuurlijke buitenruimte gecreëerd waarbij parkeren en rijweg een onderdeel vormen van de vormentaal in het ontwerp. De volwassen groenblijvende dennen geven het complex jaarrond de gewenste uitstraling en dimensioneren het gebouw t.o.v. de openbare weg.

  • Sc-uitgelicht

    Natuurlijke landschapstuin bij herbouwde hoeve

    Rondom de hoeve is de tuin aangepast aan de stijl van het woonhuis. Vanaf het terras kijk je over het water naar het achterliggende landschap. Het zwembad is als het ware in de vijver gelegd, het lijkt alsof je in natuurlijk water zwemt.

  • Ha-uitgelich1

    Tuin waar klassiek en modern hand in hand gaan

    Deze historische buitenplaats, die de laatste 150 jaar dienst gedaan heeft als boerderij, is volledig verbouwd en gerestaureerd. In het woonhuis zijn veel moderne elementen toegepast maar is er ook respect voor het ‘oude’. In die stijl is ook de tuin ontworpen.

  • Bo-7

    Natuurlijke landschapstuin

    Voor de directe omgeving van het woonhuis is gekozen voor een formele vormgeving die overgaat in het natuurlijke landschap. Bij het woonhuis zal een hoogstamboomgaard worden ingericht met oude streekrassen die het verbindende element vormt tussen het gecultiveerde deel en het natuurlijke achterliggende landschap.

  • PLS-uitgelicht

    Woonwijk omgeving Peellandstraat

    Voor deze wijk met een mix van sociale huur en koopwoningen is een ontwerp gemaakt voor de openbare buitenruimte. Hoogwaardige materialen in zowel de “dode” als “levend” materialen geven de wijk een grandeur die de traditionele standaard oplossingen in dit soort wijken ontstijgt!

  • Ke-uitgelicht-3

    Bostuin met hoogteverschillen

    Bij deze in een dennenbos gelegen woning hebben we een deels formele, deels organische tuin ontworpen. Met veel gazon, wat rust geeft in dit ontwerp.

  • Wa-uitgelicht

    Landelijke villatuin met lommerrijke waterpartij

    Een oud bedrijventerrein en aangrenzend weiland werden getransformeerd tot een parkachtig geheel. Grote bomen op het terrein aangevuld met nieuwe volwassen beplanting geven het idee dat het zo altijd geweest is. De foto’s zijn 1 jaar na aanleg genomen.